top of page

THE CARBON DINING AREA

ÖPPETTIDER

Onsdag - Lördag: 17:00 - 23:00

Boka Bord >>

ADRESS

CARBON DINING BY

CARBON 16TH MENU-124.jpg
Jean Henkel är en mästare på kött, från Capivara från sin trädgård i Novo Hamburgo, Brasilien, till A5 Kobe wagyu i Göteborg, han vet hur man gör det till något speciellt.
CARBON 16TH MENU-85.jpg

VAD VI ÄR

Enligt Guide Michelin är vi en smart, modern bistro de luxe med rik inredning och tyger i svepande sammet, en välförtjänt välbesökt restaurang där den uppmärksamma, personliga servicen bidrar till upplevelsen. White Guide beskriver våra menyer såhär;  Eklektiska matlagningen som erbjuder avsmakningsmeny dessutom valfrihet. För varje servering ges tre alternativ – ett vegetariskt, ett från hav eller sjö och ett med kött. Det är ett på alla sätt briljant upplägg och vad du än väljer riskerar du aldrig att behöva grubbla över om gräset eventuellt är grönare på andra sidan bordet.

Läs senaste betyg

DRINK-9.jpg

COCKTAILS

När det kommer till våra cocktails älskar vi att leka med konceptet att återuppfinna klassiska cocktails som Caipirinha. Vårt tillvägagångssätt hämtar mycket inspiration från köket, där vi verkligen analyserar varje ingrediens för maximal smakpåverkan. Vårt mål är att skapa en symfoni av överraskande men ändå relaterbara smaker.

CARBON PROFIL 2-8.jpg

THE TEAM

Framgången med Carbon är förankrad i vårt team av passionerade och begåvade människor. Vi kommer från olika bakgrunder och har en mängd olika färdigheter, men delar samma glädje i att göra andra människor glada genom utsökt mat och gästfrihet. Vi tycker att det är häftigt att bry sig. I våra restauranger skiljer vi inte köket och matsalen. Istället arbetar vi som ett team för att skapa en komplett upplevelse för våra gäster. Vi föredrar förmåga, ambition och entusiasm framför erfarenhet och strävar efter att bygga ett team av olika människor som är engagerade i samarbete, att bidra och excellens.

VINMATCHNING

Vi på Carbon tror på att bryta ner barriärer när det kommer till golv, kök och typisk hieraki. Varje vin, alkoholfri dryck och rätt diskuteras med vårt team. Vi föredrar en öppen kommunikation och mycket imput från olika bakgrunder och smakpaletter. Det gör vår matchning unik och utan anspråk.

CARBON 16TH MENU-101.jpg

PRODUCENTER

Se filmer på några av våra producenter

bottom of page