top of page

Din middag hos oss är antingen en 5- eller 8-rätters meny. Du väljer en rätt per servering.

Innan samtliga menyer bjudser vi på lekfulla små smakupplevelser i form av snacks som är baserade på ingredienser vi älskar.

Vi hälper er skapa er egen personliga resa genom vår matlagningsfilisofi. Till varje rätt har vi dryckeskombinationer i form av Viner, hybrid & alkoholfritt 

 

Väl Mött!

CARBON DINNER

PRISER 3 RÄTTERS

3 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  850

VINPAKET - 595

HYBRIDPAKET - 425

ALKOHOLFRITT PAKET 255  

Boka>>

PRISER 5 RÄTTERS

5 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  1250

VINPAKET - 995

HYBRIDPAKET - 680

ALKOHOLFRITT PAKET 425  

Boka>>

PRISER 8 RÄTTERS

8 RÄTTERS CARBONMIDDAG  -  1850

VINPAKET - 1495

HYBRIDPAKET - 1020

ALKOHOLFRITT PAKET 680

Boka>>

BOKA BORD

23d MENU-38.jpg
23d MENU-97.jpg

När våren precis har anlänt kommer den 25:e menyn här på Carbon.
Tekniker från hela världen som lyfter fram svenska ingredienser, allt från nässlor, svensk skinka till pocherad makrill med olivolja.
Se våren nysta upp här på Carbon.

CARBON'S 25:e MENY

Andra Servering

ZUCCHINI

ZUCCHINI FLOWER STUFFED WITH CASHEW NUTS | TEMPURA | CURRY FOAM

zucchiniblommor fyllda med cashewnötter | tempura | curryskum

LANGOSTINE

SWEDISH LANGOSTINE CARPACCIO | SUMAC | RAMSON CAPERS | LEMON OLIVE OIL | EMULSION

carpaccio på svenska havskräftor | sumac | ramslökskapris | citron olivolja | majo

STEAK TARTARE

KNIFE CUT ANGUS BEEF | BONE MARROW | SILVER ONIONS | PICKLED MUSTARD SEEDS | WATERCRESS

råbiff | benmärg | silverlök | picklade senapsfrön | vattenkrasse

Första Servering

SWEDISH TOMATOES

RAW TOMATOES | TOMATO SORBET, FOAM, CONSOMÉ | ONIONS AND BALSAMIC VINEGAR

svenska tomater | råa tomater | tomatsorbet, skum, consumé | lök och balsamvinäger

SCALLOP CEVICHE

RAW NORWEGIAN SCALLOPS | PONZU INFUSED CUCUMBER | AVOCADO | TIGER’S MILK | CORIANDER SHOOTS

ceviche på norska kammusslor | ponzuinfuserad gurka | avokado | tiger’s milk | korianderskott

JAMÓN IBERICO

BELLOTA PATA NEGRA HAM | BURRATA | MARCONA ALMONDS | NECTARINE

Bellota Pata Negra skinka | burrata | marconamandlar | nektarin

Tredje Servering

AUBERGINE TERRINE

BAKED AUBERGINE WITH WHITE MISO | YELLOW PEPPER RELISH | SMOKED PAPRIKA COULIS | FRISÉE SALAD

bakad aubergine med vit miso | gul paprikarelish | rökt paprika coulis | friséesallad

HAMACHI

YELLOWFIN TUNA CONFIT LOIN AND TARTARE | RICE NOODLES | FERMENTED MUSHROOM BROTH | WASABI | SHISO

konfiterad tonfisk, rygg och tartar | risnudlar | fermenterad svampbuljong | wasabi | shiso

CHICKEN

SWEDISH CHICKEN | CORN | BROCCOLI LEAVES | HAVGUS CHEESE

svensk kyckling | majs | broccoliblad | havgus

Fjärde Servering

ASPARAGUS

GRILLED GREEN ASPARAGUS | GRAINS FROM LUNDEN’S GÅRD | ARUGULA SHOOTS

grillad grön sparris | spannmål från Lunden’s gård | rucculaskott

SEABASS

PANFRIED SEABASS FILET | ESCALIVADA | SAFRON BUTTER

stekt havsaborrefilé | escalivada | saffransmör

PICANHA

CHARCOAL GRILLED RUMP CAP | TALLOW CONFIT NEW POTATOES | BLACK GARLIC CHIMICHURRI

kolgrillad rumpstek | talgkonfiterad färskpotatis | svart vitlökchimichurri

Femte Servering

SWEDISH STRAWBERRIES

MILLE FUILLE WITH TAHITI VANILLA CREAM | SWEDISH STRAWBERRIES MARINATED IN LEMON VERBENA

svenska jordgubbar | mille fuille med vanilj från tahiti | verbena marinerade jordgubbar

BABA AU CACHAÇA

SPONGE CAKE | AMBURANA-AGED CACHAÇA SYRUP | PEACH | SOFT SERVE ICE CREAM

sockerkaka | amburana lagrad cachaça | persika | mjukglass

CHEESECAKE

PISTACHIO BASQUE CHEESECAKE | WILD STRAWBERRIES ”SMULTRON”

pistage basquecheesecake | smultron

Vi kunde inte vara stoltare över de fantastiska menyer vi har skapat tidigare, och vi har allt att tacka det otroliga kunnande och hårda arbete som vårt köksteam har lagt ned. Från första tuggan till den sista är våra rätter ett bevis på deras kreativitet, expertis och engagemang. Vi hyllar vårt team för deras outtröttliga engagemang för excellens, och här är några av våra favoriträtter.

FAVORITER FRÅN MENY 1 - 19

bottom of page