top of page

Din middag hos oss är antingen en 5- eller 8-rätters meny. Du väljer en rätt per servering.
Innan samtliga menyer bjudser vi på lekfulla små smakupplevelser i form av snacks som är baserade på ingredienser vi älskar.
Vi hälper er skapa er egen personliga resa genom vår matlagningsfilisofi. Till varje rätt har vi dryckeskombinationer i form av Viner, hybrid & alkoholfritt
Väl Mött!

CARBON DINNER
PRISER 3 RÄTTERS
PRISER 5 RÄTTERS
PRISER 8 RÄTTERS
8 RÄTTERS CARBONMIDDAG - 1850
VINPAKET - 1495
HYBRIDPAKET - 1020
ALKOHOLFRITT PAKET 680



När våren precis har anlänt kommer den 25:e menyn här på Carbon.
Tekniker från hela världen som lyfter fram svenska ingredienser, allt från nässlor, svensk skinka till pocherad makrill med olivolja.
Se våren nysta upp här på Carbon.
CARBON'S 25:e MENY
Andra Servering
ZUCCHINI
ZUCCHINI FLOWER STUFFED WITH CASHEW NUTS | TEMPURA | CURRY FOAM
zucchiniblommor fyllda med cashewnötter | tempura | curryskum
LANGOSTINE
SWEDISH LANGOSTINE CARPACCIO | SUMAC | RAMSON CAPERS | LEMON OLIVE OIL | EMULSION
carpaccio på svenska havskräftor | sumac | ramslökskapris | citron olivolja | majo
STEAK TARTARE
KNIFE CUT ANGUS BEEF | BONE MARROW | SILVER ONIONS | PICKLED MUSTARD SEEDS | WATERCRESS
råbiff | benmärg | silverlök | picklade senapsfrön | vattenkrasse
Första Servering
SWEDISH TOMATOES
RAW TOMATOES | TOMATO SORBET, FOAM, CONSOMÉ | ONIONS AND BALSAMIC VINEGAR
svenska tomater | råa tomater | tomatsorbet, skum, consumé | lök och balsamvinäger
SCALLOP CEVICHE
RAW NORWEGIAN SCALLOPS | PONZU INFUSED CUCUMBER | AVOCADO | TIGER’S MILK | CORIANDER SHOOTS
ceviche på norska kammusslor | ponzuinfuserad gurka | avokado | tiger’s milk | korianderskott
JAMÓN IBERICO
BELLOTA PATA NEGRA HAM | BURRATA | MARCONA ALMONDS | NECTARINE
Bellota Pata Negra skinka | burrata | marconamandlar | nektarin
Tredje Servering
AUBERGINE TERRINE
BAKED AUBERGINE WITH WHITE MISO | YELLOW PEPPER RELISH | SMOKED PAPRIKA COULIS | FRISÉE SALAD
bakad aubergine med vit miso | gul paprikarelish | rökt paprika coulis | friséesallad
HAMACHI
YELLOWFIN TUNA CONFIT LOIN AND TARTARE | RICE NOODLES | FERMENTED MUSHROOM BROTH | WASABI | SHISO
konfiterad tonfisk, rygg och tartar | risnudlar | fermenterad svampbuljong | wasabi | shiso
CHICKEN
SWEDISH CHICKEN | CORN | BROCCOLI LEAVES | HAVGUS CHEESE
svensk kyckling | majs | broccoliblad | havgus
Fjärde Servering
ASPARAGUS
GRILLED GREEN ASPARAGUS | GRAINS FROM LUNDEN’S GÅRD | ARUGULA SHOOTS
grillad grön sparris | spannmål från Lunden’s gård | rucculaskott
SEABASS
PANFRIED SEABASS FILET | ESCALIVADA | SAFRON BUTTER
stekt havsaborrefilé | escalivada | saffransmör
PICANHA
CHARCOAL GRILLED RUMP CAP | TALLOW CONFIT NEW POTATOES | BLACK GARLIC CHIMICHURRI
kolgrillad rumpstek | talgkonfiterad färskpotatis | svart vitlökchimichurri
Femte Servering
SWEDISH STRAWBERRIES
MILLE FUILLE WITH TAHITI VANILLA CREAM | SWEDISH STRAWBERRIES MARINATED IN LEMON VERBENA
svenska jordgubbar | mille fuille med vanilj från tahiti | verbena marinerade jordgubbar
BABA AU CACHAÇA
SPONGE CAKE | AMBURANA-AGED CACHAÇA SYRUP | PEACH | SOFT SERVE ICE CREAM
sockerkaka | amburana lagrad cachaça | persika | mjukglass
CHEESECAKE
PISTACHIO BASQUE CHEESECAKE | WILD STRAWBERRIES ”SMULTRON”
pistage basquecheesecake | smultron




Vi kunde inte vara stoltare över de fantastiska menyer vi har skapat tidigare, och vi har allt att tacka det otroliga kunnande och hårda arbete som vårt köksteam har lagt ned. Från första tuggan till den sista är våra rätter ett bevis på deras kreativitet, expertis och engagemang. Vi hyllar vårt team för deras outtröttliga engagemang för excellens, och här är några av våra favoriträtter.
FAVORITER FRÅN MENY 1 - 19




bottom of page