top of page

JEAN

Slutar aldrig tänka, antingen är det en ny rätt, justering av ett recept eller över personalens mat. Håller hela tiden laget på tårna.

 

Jean är en mästare på kött, från Capivara från sin trädgård i Novo Hamburgo, Brasilien, till A5 Kobe wagyu i Göteborg, han vet hur man gör det till något speciellt.

 

Jeans erfarenhet smittar av sig överallt omkring honom, hans no-nonsense tillvägagångssätt har gjort det möjligt för honom att inspirera andra att hjälpa honom att skapa sin vision i Carbon.

MICHAEL 

Vid första anblicken kan Michael verka som en tuff kille som inte passar i att servera på en fin restaurang.

 

Under tatueringarna har han ett stort hjärta och passion för hotellbranschen. Michael inspirerar och motiverar sin personal genom att vara den hårdaste arbetaren i rummet.

 

Han kan mer om drycker än de flesta och det visar sig i hans kreativa skapelser av både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

 

Hans största styrka är att han, oavsett tid eller dag, alltid sätter ett leende på både gästerna och sina kollegor.

MARC

Marc Brennan är en whiskyälskare från Belfast, Irland.

.

Det första intrycket vi fick av honom under hans första intervju på Carbon var inte det bästa, men han har verkligen bevisat att vi har fel! Hans intresse för mat och dryck kombinerat med hans talang att ge våra gäster den bästa upplevelsen, visas verkligen på feedbacken vi får, vilken härlig kille!

.

Det roliga med Marc är att det kan vara riktigt svårt att förstå hans tjocka irländska accent! Vi hoppas alla att han snart börjar prata bra engelska!

THE CARBON TEAM

TOVA

Tova är frun i huset. Hennes milda bemötande och att vara en av få svensktalande gjorde det lätt att vinna gästernas hjärtan.

 

Hennes förmåga att lyssna och bli vän med vår gäst gör henne till en kraft på golvet. Den här lanttjejen från Särö är inte att bråka med! Hjälper oss ofta att uttala rätt eller som den balans vi så desperat behöver i detta utlänningars hus!

 

Det bästa med Tova är att förbli lugn och genuint trevlig i en annars ganska hård miljö!

SANDRA

Sandra gick med i vårt team för att tillföra lite välbehövlig femininitet till CARBON. denna dam är alltid leende, redo att arbeta och ge våra gäster det bästa.

KARL

Han är vår kubanska själ i köket, lyssnar alltid på salsamusik och ger latinamerikanska inslag till allt han lagar!

 

Positiva vibbar är hans bästa input till laget!

.

"- Med ett konstant öga på gastronomins ständigt föränderliga värld verkar jag alltid finna mig själv på väg tillbaka i tiderna och hämtar min inspiration från legenderna framför mig"

ERIK

Vårt senaste tillskott och en kock med stor ambition lärde sig sitt hantverk runt om i Sverige och Norge. Hans engagemang för att förbättra gör honom till en extremt värdefull teammedlem

HILDING

relativt lokal med Carbon-standard räknat, tillbringade några år med några av Londons bästa cocktailbarer innan hon återvände hem till Sverige.

Tillför en mängd kunskap om allt som rör sprit och dryck.

DAVID

David är en riktig serviceskille! Har varit i branschen länge och jobbat på alla stationer. En riktig allroundstjärna. Kungen av karlskrona passar perfekt i laget.

NICOLAS

Nicolas

bottom of page