I. ENDIVE SALAD  |Rå endive| Hallands Himmel ost | päron | valnötter | fryst örtdressing

II. OTORO | Rå tonfisk otoro | citrus ponzu | plommonvinäger picklad vattenmelonrättika | wasabi sesamfrön 

 VINTER | 2021

Hos oss på Carbon serveras middagen i 3 eller 5 serveringar.

 

Du väljer själv en rätt per servering. Genom att göra det på detta sätt vill vi ge dig den bästa upplevelsen av vår matlagningsfilosofi.

Låt oss veta om du har några allergier.

 

Servering 4 är huvudrätt och rekommenderas att vara en av serveringarna om du väljer  3-serveringsmiddagen

 

Klicka på varje rätt för att se vinrekommendation

3 SERVERINGAR ( onsdag-Torsdag)  -  585 SEK

or

5 SERVERINGAR  -  975 SEK

1A SERVERINGEN | ENTRE 1
Klicka på rätten för att se vinrekommendation

I.  SVARTROT OCH SVARTTRYFFEL   | Variation på svartrot: consommé, puré, råstekt, pulver och chips | vinter svarttryffel från Umbria

 

II. HANDPLOCKAD SJÖBORRE FRÅN FÄRÖARNA |Sjöborre pannacotta | enoki svamp | vittsojaskum | färsk sjöborre | nori

2A SERVERINGEN | ENTRE 2
Klicka på rätten för att se vinrekommendation

I. JORDÄRTSKOCKA ”RISOTTO”  | Svenska ekologiska spannmål | Gammel Knasost | smör från Holstebro | konfiterad jordärtskocka | rucolagroddar

 

II. NORWEGIAN KING CRAB | Eldad Kungskrabba | hollandaise på blodapelsin | pepparrotsolja

3E SERVERINGEN | ENTRE 3
Klicka på rätten för att se vinrekommendation
4E SERVERINGEN | MAIN
Klicka på rätten för att se vinrekommendation 

I. ”TIRAMISU” |Mandelkaka | kakaonibs | Ymer ostskum | kaffeglass 

II. CITRON TART | karamelliserad citronkräm | svartteglass

5E SERVERINGEN | DESSERT
Carbonvit.png

barnhusgatan 2

© 2019 RESTAURANG CARBON