I. ENDIVE SALAD |Rå endive| Hallands Himmel ost | päron | valnötter | fryst örtdressing
II. OTORO | Rå tonfisk otoro | citrus ponzu | plommonvinäger picklad vattenmelonrättika | wasabi sesamfrön
VINTER | 2021
Hos oss på Carbon serveras middagen i 3 eller 5 serveringar.
Du väljer själv en rätt per servering. Genom att göra det på detta sätt vill vi ge dig den bästa upplevelsen av vår matlagningsfilosofi.
Låt oss veta om du har några allergier.
Servering 4 är huvudrätt och rekommenderas att vara en av serveringarna om du väljer 3-serveringsmiddagen
Klicka på varje rätt för att se vinrekommendation
3 SERVERINGAR ( onsdag-Torsdag) - 585 SEK
or
5 SERVERINGAR - 975 SEK
1A SERVERINGEN | ENTRE 1
Klicka på rätten för att se vinrekommendation
II. HANDPLOCKAD SJÖBORRE FRÅN FÄRÖARNA |Sjöborre pannacotta | enoki svamp | vittsojaskum | färsk sjöborre | nori
2A SERVERINGEN | ENTRE 2
Klicka på rätten för att se vinrekommendation
II. NORWEGIAN KING CRAB | Eldad Kungskrabba | hollandaise på blodapelsin | pepparrotsolja
3E SERVERINGEN | ENTRE 3
Klicka på rätten för att se vinrekommendation
III. WAGYUBIFF FRÅN SNAKE RIVER FARMS | Kolgrillad wagyu picanha | talgemultion | pankofriterad lök | senapsblad
4E SERVERINGEN | MAIN
Klicka på rätten för att se vinrekommendation
I. ”TIRAMISU” |Mandelkaka | kakaonibs | Ymer ostskum | kaffeglass
II. CITRON TART | karamelliserad citronkräm | svartteglass