I. GETBRIEOST | glaserade betor | wasabikrasse | valnötter | vit balsamvinäger

II. VÄNERNLÖJROM | blini | brynt smör | gräddfil | lök | citron | gräslök | potatisskum

III. RÖKT RENHJÄRTA  | tunnbröd | pepparrot | picklad trumpetsvamp

 HÖST | 2020

Hos oss på Carbon serveras middagen i 3 eller 5 serveringar.

 

Du väljer själv en rätt per servering. Genom att göra det på detta sätt vill vi ge dig den bästa upplevelsen av vår matlagningsfilosofi.

Låt oss veta om du har några allergier.

 

Servering 4 är huvudrätt och rekommenderas att vara en av serveringarna om du väljer  3-serveringsmiddagen

 

Klicka på varje rätt för att se vinrekommendation

3 SERVERINGAR  -  585 SEK

or

5 SERVERINGAR  -  975 SEK

1A SERVERINGEN | ENTRE 1
Klicka på rätten för att se vinrekommendation

I. RATATOUILLE | wrångebäckost | pinjenötter | tomatreduktion

II. PILGRIMSMUSSLA | shiitake svamp | vit miso | jordärtskocka | getsmör

III. ÄLGTARTAR | krassebär | Västerbottenost | schalottenlök

2A SERVERINGEN | ENTRE 2
Klicka på rätten för att se vinrekommendation

I. HOKKAIDO PUMPA-QUICHE | parmesanost | brynt smör | marconamandel

II. GRILLAD SVENSK HUMMER | purjolök | pommes Maxim | bearnaise

III. VILDAND | padrones | schalottenlökssky | surdegsbröd

3E SERVERINGEN | ENTRE 3
Klicka på rätten för att se vinrekommendation

I. GETFÄRSKOST AGNOLOTTI | smörstekt svamp | svart tryffel

II. PAELLA | Torsk | bläckfisk | blåmusslor | chorizo | saffransris | röd paprika | gröna ärtor | aioli

III. VILDSVIN | lkarré och salsiccia | rostad spetskål | rotselleripuré | grönt äpple- och senapsdressing

4E SERVERINGEN | MAIN
Klicka på rätten för att se vinrekommendation 

I. TARTE TATIN | svenska höstäpplen | smördeg | mandelglass | tjärsirap

II. CHOKLADFONDANT | guanaja 70% | gräddfilsglass

III. GETOSTKAKA | vitchokladskum | kompott och glass av hjortron

5E SERVERINGEN | DESSERT
Carbonvit.png

barnhusgatan 2

© 2019 RESTAURANG CARBON