01. KING CRAB SALAD
med pepparrot, avokado och löjrom.
.
En av våra favoriträtter från vår allra första meny från våren 2019.
02. TARTELETTE
av vispad blomkålspannacotta, vildvitlöksblommor och laxrom.
.
Det här är faktiskt ett mellanmål och inte en maträtt och vi älskar det verkligen. Det är från vår andra meny från sommaren 2019.
03. CHOCOLATE FROM PERU
70% mörk choklad från Peru och Maraschino körsbär.
.
Dessert från vår tredje meny. Vår första höstmeny.
04. ROASTED PUMPKIN RISOTTO
36 månader Parmigiano Reggiano skum och ruccolaskott.
.
För oss är det superviktigt att ha starka vegetariska rätter. Det här var en av dem. Från vår 4:e meny.
05. GRILLED KING CRAB
morotscrepe, gröna ärtor och ramslök beurre blanc.
.
Från vår 5:e meny april 2020.
06. GRILLED PEACHES
med getyoghurtsorbet, hasselnöt och honung.
.
En av våra absoluta favoritbilder. 6:e menyn. Hösten 2020.
07. BUTTER FRIED SCALLOP
med jordärtskockspuré, shiitake och det är consommé.
.
Vi älskar verkligen pilgrimsmusslorna från Norge. Denna rätt från den sjunde menyn är en riktig favorit.
08. SALSIFY AND BLACK TRUFFLES.
8Från 8:e menyn.
09. EGG AND TRUFFLES
Riktigt rik maträtt och en av våra gästers favoriter. Från vår 9:e meny.
10. MAKRILL
Stenbitsrom och potatis.
.
Meny nr 10. Älskar, älskar, älskar den här rätten.
11. HARE PIE
Från meny 11 i höstas. Mycket fotogen maträtt och smakade fantastiskt.
12. WAGYU SLIDER
och vaktelägg.
.
Från den nuvarande menyn. Meny nr 12. En riktigt uppskattad meny och denna rätt var den mest beställda.